• تاریخ انتشار : 1400/09/27 - 11:49
روابط عمومی بیمارستان برکت شهید ستاری :

بازدید سر زده رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از بیمارستان شهید ستاری قرچک

به گزارش روابط عمومی بیمارستان برکت شهید ستاری قرچک دکتر زالی ظهر روز پنج شنبه، در بازدید از بیمارستان برکت شهید ستاری قرچک رضایتمندی بیماران ، حضور منظم پزشکان در بیمارستان و وضعیت مطلوب در هنگام بازدید سر زده از این بیمارستان را نشان دهنده توفیق تیم مدیریتی بیمارستان شهید ستاری قرچک دانست.وی کمبود فضای فیزیکی را یکی از چالش های این بیمارستان در مقایسه با تراکم جمعیت شهرستان قرچک دانست و گفت: بیمارستان برکت شهید ستاری به حداکثر ظرفیت ساختاری خود رسیده و همچنین در حال پیشرفت است .رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی استفاده بهینه از ظرفیت خیرین را در این بیمارستان هم در امور جاری و هم در امور عمرانی بسیار مطلوب عنوان کرد. وی با اشاره به سختی کار پرستارانی که از بیماران کرونایی خدمت میکنند ، خواستار حمایت ویژه از آنان شد. دکتر حق پرست رئیس بیمارستان ،سید رضا طباطبایی مدیر بیمارستان شهید ستاری در جلسه ای که با حضور فرماندار ،دکتر طباطبایی رئیس شبکه بهداشت شهرستان شهردار و دکتر نوش آبادی نماینده مجلس در بیمارستان برگزار شد،حفظ کرامت انسانی بیماران ،کارکنان ،پزشکان،و پرستاران و همچنین ارائه خدمات جامع به بیماران را از مهمترین سیاست های مدیریتی این بیمارستان عنوان کرد. وی با اشاره به مرجعیت این بیمارستان در شهرستان قرچک با توجه به تراکم بالای جمعیت و توجه به گروههای آسیب پذیر و همچنین توجه به کیفیت خدمات ارائه شده را از دیگر سیاست های این بیمارستان دانست.دکتر حق پرست با اشاره خدمت سریع در بیمارستان به بیماران تاکید کرد:بیمارستان شهید ستاری قرچک روند رو به رشد دارد و کیفیت ارایه خدمات در آن همواره رو به بهبود است .وی با بیان اینکه شاخص های درمانی و بالینی بیمارستان ارتقاء یافته است ،گفت:رضایتمندی بیماران و همراهان نیز بنا بر گزارش های واحد روابط عمومی بیمارستان افزایش یافته است .وایجاد آرامش روانی و امنیت بین کارکنان ،تراز مثبت مالی ،ارتقای شاخص های آموزشی،پژوهشی و پرستاری ،بهبود استانداردهای زیرساخت و تاسیسات بیمارستان و تامین تجهیزات مورد نیاز از دیگر نکات مثبت مطرح شده توسط دکتر حق پرست بود.وی در ادامه به نقش خیرین در آماده سازی مرکز جامع آندوسکوپی و فیزیوتراپی اشاره کرد.

• گروه خبری : عمومی,یاهویی